USA Next Door

Banden

Bel ons

Bel USA Next Door

Een goede staat van autobanden zorgt voor comfortabel en veilig rijden. Het rijden op zomer-, winter- of all season banden en het balanceren en uitlijnen van autobanden is dus erg belangrijk. Wij hebben hiervoor de expertise, de kennis en de juiste apparatuur in huis om de beste dienstverlening te leveren. Bij het vervangen van autobanden letten mensen vaker op de prijs en veel minder op de veiligheid en dus kwaliteit. Voor ons staat de veiligheid voorop. Wij zullen u de beste keuze in banden adviseren, waarna u uiteraard vrij bent om te kiezen welke band u wilt. De meest gangbare maten zijn gewoon bij Autogarage USA Nextdoor op voorraad. Veel mensen rijden in de winter gewoon door met hun zomerbanden, soms ook door gebrek aan ruimte. Wij stallen uw banden bij ons. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, maar toch adviseren wij dit wel te doen.

Waarom winterbanden?

 • Kortere remweg
  Bij een snelheid van 50 kilometer per uur op een besneeuwde weg en een temperatuur onder de nul graden Celsius is de remweg op winterbanden ongeveer 27 meter. Op zomerbanden met de zelfde omstandigheden is dit bijna 65 meter.
 • Meer grip
  Bij een temperatuur onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip dan zomerbanden zowel bij een besneeuwd als een nat wegdek.
 • Betere prestaties
  Bij lage temperaturen word rubber hard waardoor de band grip met de weg verliest. Winterbanden zijn daarom gemaakt van een zachtere rubbersamenstelling dan zomerbanden.

Overigens zijn er ook 4-seizoensbanden op de markt, welke in de winter beter presteren dan zomerbanden en in de zomer beter dan winterbanden. Wij bieden voor elke auto een band. U kunt bij ons terecht voor elk merk binnen diverse prijsklassen. Wij leveren alle merken banden tegen een mooie prijs met fabrieksgarantie!

OPENINGSTIJDEN: Ma t/m Vr: 8.30 - 17.30 uur

WAAROM KIEZEN VOOR USA-NEXTDOOR:

 • Diversen keuringen van uw auto
 • Diverse onderhoudszaken en reparaties
 • Het maken van uitlaten voor oldtimers
 • Opslag voor winter en of zomerbanden
 • De APK is bij een grote beurt GRATIS